Sidan lanserades 2010 i Norge av Digisec Media Limited

Sidan lanserades 2010 i Norge av Digisec Media Limited

Natdejting forut gifta och par

Ar du mor pa ditt forhallande och vill ha mer spanning och passion i livet, da passar Victoria Milan dig fullkomlighet. Hos Victoria Milan kan du finn tillfalliga traffar, en internet flirt eller en livslang karlek, allting beror kungen baksida av underben du jag ar ute efter.

De erbjuder en enkel in registrering fran ett gratiskonto som du sedan kan uppgradera till ett premium medlemskap. Darefter starten 2010 i Norge inneha Victoria Milan varit i framkant och lett utvecklingen driftig.

Sexdejtingsajten inneha idag typ 3,2 miljoner medlemmar kvar laka Europa och bara i Sverige finns cirka medlemmar, men det antalet okar stadigt varje dag.

Anvandarvanligt

Victoria Milan inneha en enkel webbdesign som utfor det forsiktig att navigera pa sajten. Nar du registrerat ett konto far du access till ett antal annorlunda funktioner. En fran de popularaste funktionerna ar att du kan bifoga profiler som favoriter. I Genom att bifoga en profil som favorit kan du enkelt skrida retur till profilen och racka ett anslag.

Som medlem kan du aven enkelt valja mellan flertal olika profiler och indela bort de som ej intresserar dig. Victoria Milan har namligen ett antal filter som ar enkla att forbruka, vilka du kan bruka dig av pro att ringa fram den perfekta matchningen som skulle passa dig.

  • Alder
  • Avstand
  • Kon
  • Intressen
  • Utseende.

Personlighetstestet

Victoria Milan erbjuder allihopa som skapar ett konto att handla ett test. Testet ar en mixtur av ett personlighetstest och ett test pro att kartlagga dina preferenser. Genom att gora det testet ger du sajten forutsattningar att ge dig en bra matchning. Att ge arliga och genomtankta losning gallande testet ar viktigt.

Nar du utfor det far du snabbare en matchning som kan eskortera dig till den perfekta affaren. I Genom att skapa testet sparar du epok, darfor du inte behover ga igenom profiler som ej alls skulle duga dig.

Erbjudanden, rabatter och vinst

Victoria Milan inneha just nu ett erbjudande dar du kan skapa ett konto kostnadsfritt. Vill du darefter aktualisera ditt konto till ett premium medlemskap far du 20 procent prissankning pa Costa Rica brud katalog kostnaden. Viktoria Milan erbjuder tre olika sorters paket pro medlemskap, forut att klara av duga fler personer.

Genom att plocka fram manga annorlunda kolli har de gett fler personer tillfalle att konsumera sig av sidan. De har forsokt plocka fram annorlunda paket som amna passa flera annorlunda personers situation. Du kan selektera mellan tre olika kolli for medlemskap:

  • 3-manaders paketet: Detta kolli kostar dig 299:- / manad. Med det arme medlemskapet kan du skicka och lasa meddelanden till andra medlemmar. Du kan ocksa kika vilka som ar nyfikna pa dig och har besokt din profil. Darjamte kan du kika vilka som flirtar med dig och skickar dig gavor.
  • 6-manaders paketet: Ar ett billigare val pro dig som letar efter det. Det har paketet kostar 219:- / manad och du far samma fordelar som i det foregaende kolli. Men har far du dartill 500 krediter. Hos Victoria Milan kan du bruka dina krediter till att gora affar presenter och digitala rosor du kan langa till andra profiler. Att skicka gavor inneha visat sig vara en uppskattad funktion bland andra medlemmar.
  • 12-manaders paketet: Ger dig samma fordelar som i de tva foregaende paketen forut 199:-/manad. Men du far aven 500 krediter extra i det har paketet.

reklamation?

Ett av de vanligaste klagomalen ViktoriaMilan far ar att medlemmar ansett att de inneha hoga priser. Foretaget har saledes arbetat kopiost for att mota det och inneha foljaktligen tagit fram de olika paketen for medlemskap.

Ett annat reklamation sidan fatt ar att de ar en sajt som bidrar till att personer i forhallanden ar otrogna. All medlemmar ar det fran eget alternativ och sajten vill enkom ge personer en riskfri lage att klara av besta sig sjalva, utan att nagon domer dem. All har namligen annorlunda personligheter, livshistorier, motiv och preferenser. For vissa ar Victoria Milan ej alls sann, under tiden det pro andra ar precis den sajt de letat efter.

Victoria Milan inneha samt fatt en bit klagomal kungen att det skulle foreligga flera falska profiler gallande hemsidan. Foretaget bakom sajten har forsokt handla det tydlig att de absolut inte gor falska profiler, darfor det skulle vara kontraproduktivt forut tjansten. Skulle de skapa egna falska profiler forut att appellera medlemmar, skulle det kvickt betyda att seriosa medlemmar lamnade dem. Det ar namligen bara en lyckad matchning som leder till en etablerad shop som ar det Victoria Milan efterstravar.

Sidan lanserades 2010 i Norge av Digisec Media Limited

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll hacia arriba